A-cérumen® este o solutie de igiena, delicata, pe baza de agenti tensioactivi.
A-cérumen® este indicat adultilor si copiilor peste 30 luni.
A-CERUMEN   |   Informatii Contact  |  Harta Site  |  Informatii despre produs
Copyright ©2012 Sodimed. All rights reserved.
Design by Bestdesign4you.
 De ce este importanta igiena urechii ?
In teorie, ceara este evacuata, din canalul auricular catre exterior, in mod natural, in timpul miscarilor de mestecare. Cand acest proces da gres, determina acumulare. Dopurile de ceara care se formeaza modifica functionarea normala a urechii ce poate duce la pierderea auzului, ameteli, durere etc.
 De ce sunt periculoase betisoarele pentru urechi ?
Curatarea agresiva cu betisoarele este periculoasa. Trebuie folosite numai pentru zona exterioara a urechii. Orice folosire neadecvata irita canalul auricular impingand ceara in adancime, unde se formeaza un dop.

Nu trebuie folosit nici un alt dispozitiv pentru curatarea urechii, existand un risc mare de perforare accidentala a timpanului.
 Cand se foloseste A-CERUMEN® ?
A-CERUMEN® trebuie folosit pentru prevenirea formarii dopurilor de ceara, ca parte din rutina de igiena a urechii.
Se foloseste si pentru indepartarea eficienta, rapida, a dopurilor deja formate. Este sigur si comod de administrat.
De asemenea, poate fi administrat chiar de medic inaintea extragerii medicale a dopului, facilitand o mobilizare usoara.
 Care este diferenta intre A-CERUMEN® si alte produse ?
A-CERUMEN® contine trei surfactanti ce au fost atent selectati pentru eficienta lor maxima si toleranta cutanata excelenta (Anionic, Amfoteric, Nonionic). Datorita formulei sale exclusive, A-CERUMEN® devine parte dintr-o noua rutina de igiena a urechii, indispensabila, care asigura modalitatea rapida, comoda si cu siguranta in administrare de ingrijire, pentru intreaga familie.