A-cérumen® este o solutie de igiena, delicata, pe baza de agenti tensioactivi.
A-cérumen® este indicat adultilor si copiilor peste 30 luni.
A-CERUMEN   |   Informatii Contact  |  Harta Site  |  Informatii despre produs
Copyright ©2012 Sodimed. All rights reserved.
Design by Bestdesign4you.
Tehnicile traditionale de indepartare a dopurilor de ceara din ureche sunt fie tratamente ce necesita ajutorul unui doctor, considerate o ultima solutie, sau prezenta unei alte persoane, fie dureaza mult, sau sunt chiar periculoase, cu risc semnificativ de iritatii si leziuni.
 Chiuretaj : presupune indepartarea cerumenului cu ajutorul unei chiurete. Necesita instrumentar si indemanare. Este dureros. Prezinta pericol mare de perforare a timpanului si aparitia leziunilor in canalul auditiv.
 Irigatiile : presupun introducerea de apa calda in conductul auditiv. Necesita o seringa sau irigator electric. Prezinta pericol de perforare a timpanului prin hiperpresiunea jetului de apa.

 Lumanarea 'magica' : este o tehnica traditionala din America de Nord si Indonezia ce presupune plasarea unei lumanari de ceara in conductul auditiv, care sta aprinsa pentru cateva minute. Timpul de aplicare este de 10-30 de minute per ureche, necesita prezenta unei alte persoane si este nesigura, ceara riscand sa se scurga in canalul auditiv extern.
 Picaturi auriculare : se folosesc substante ce inmoaie dopul de ceara (apa de mare, bicarbonat de sodiu, solventi, uleiuri), dar daca acesta este prea intarit trebuie sa se apeleze la chiuretaj sau irigatii.
A-CERUMEN® este o solutie moderna, care prin componentele sale fiziologice fara toxicitate, asigura o igiena delicata a urechii, cu un index de iritatie zero.
A-CERUMEN® are o putere de curatare excelenta si este eficient in timp foarte scurt : 1-2 minute.
A-CERUMEN® actioneaza eficient, total nedureros, dizolvand in totalitate dopurile.